"Els roures més forts creixen amb el vent en contra", entrevista a Verónica Rosselló

Periodista i comunicadora social especialitzada en comunicació 2.0 per a empreses i startups. Abans d'arribar a Hundredrooms, va treballar com a responsable de comunicació corporativa a diverses empreses. Així mateix, va portar la direcció de comunicació de diferents projectes d'emprenedors a Espanya. 

Aquests són els guanyadors dels premis "millor projecte originari de Menorca" i "projecte menorquí jove" del concurs Innovem 2017

 

SwappHômer/AppTaula i ChargeLot són els guanyadors dels premis otorgats a joves residents de Menorca i que presentaran els seus projectes els propers 27 i 28 d'abril

“El Futuro del Trabajo”, entrevista a Rubén Agote

Es un advocat apassionat per les tecnologies disruptives en el treball. Està centrat en las qüestions pròpies del Futur del Treball. En aquest sentit ha promogut i colidera DTECH (Disruptive TEchnology CHallenges) a Cuatrecasas.
Més articles
[1]
2
3
4
5
6
7
30
31
32
Activitats en paral·lel

Oferim 4 activitats en paral•lel de les que podràs escollir una.

Dijous de 16.30h a 18.30h (aforament limitat)

Taller 'Insights Discovery'

Desenvolupa estratègies eficaces per millorar les teves relacions interpersonals a partir de l'autoenteniment i l'anàlisi de la personalitat.

Imparteix: Ángel Gutiérrez, business advisor

Taller 'Com ser un bon jefe'

Gestionar equips i fer-ho bé és un dels reptes als quals s'ha d'afrontar qualsevol persona que estigui al capdavant d'una empresa o un projecte. Durant aquesta sessió de formació oferirem consells pràctics per convertir aquesta difícil tasca, en una habilitat.

Imparteix: Rafael Suñol, consultor sènior

Taller 'Economia col•laborativa: co-creació de negocis basats en les persones'

L'objectiu és co-crear solucions innovadores basades en models de negocis on el nou ciutadà productor i la col•laboració entre iguals siguin la base de la proposta de valor.

Imparteix: Nacho Mas, consultor

Dinàmica 'Networking a la menorquina'

Descobreix les claus del networking menorquí i posa-les en pràctica a Innovem. Aprèn a generar negoci i desenvolupar relacions amb altres empresaris i emprenedors de forma efectiva. Dinàmica enfocada a tots aquells que comencen.

Imparteix: Judith Morillas, pedagoga

Visitant

Accés a totes les activitats del programa: conferències, presentacions, networking, còctel inaugural, coffee break de divendres i dinar del divendres.

Preus:

Per més informació contactar amb nosaltres a través de info@innovem.es
Organiza:
Patrocinador principal:
Partners:
Patrocinadors:
Colaboradores:
Community Innovem: