Aquests són els guanyadors dels premis "millor projecte originari de Menorca" i "projecte menorquí jove" del concurs Innovem 2017

 

SwappHômer/AppTaula i ChargeLot són els guanyadors dels premis otorgats a joves residents de Menorca i que presentaran els seus projectes els propers 27 i 28 d'abril

 

SWAPP s'alça com a guanyador de tots dos premis, "millor projecte originari de Menorca" i "projecte menorquí jove", atorgat a residents a Menorca menors de 30 anys, obtenint així la participació en el programa d'emprenedors BizSpark de Microsoft, assistir com a oient aMenorca Millenials i 1 any d'espai gratuït al Centre Bit d'Alaior.

Swapp és una plataforma d'intercanvi de béns i serveis geolocalitzats, oferint als seus usuaris una alternativa a la compravenda tradicional de productes de segona mà, que permet fer "matches" amb altres persones de la comunitat.
 


Els altres dos premiats al "projecte menorquí jove" són 
Hômer/AppTaula i ChargeLot, que participaran en el programa d'emprenedors BizSpark de Microsoft i tendrán1 any d'espai gratuït al Centre Bit d'Alaior.

Hômer/AppTaula
 és una aplicació mòbil que mitjançant geoposicionament de mostra a la pantalla del smartphone de l'usuari una realitat virtual adaptada a l'entorn en què es troba, mostrant imatges al seu pas amb el qual poder completar una visita turística i històrica.

El tercer projecte, ChargeLot és un servei de recerca d'estacionaments i estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics, a través tant de plataforma web com de dispositius mòbils.

Activitats en paral·lel

Oferim 4 activitats en paral•lel de les que podràs escollir una.

Dijous de 16.30h a 18.30h (aforament limitat)

Taller 'Insights Discovery'

Desenvolupa estratègies eficaces per millorar les teves relacions interpersonals a partir de l'autoenteniment i l'anàlisi de la personalitat.

Imparteix: Ángel Gutiérrez, business advisor

Taller 'Com ser un bon jefe'

Gestionar equips i fer-ho bé és un dels reptes als quals s'ha d'afrontar qualsevol persona que estigui al capdavant d'una empresa o un projecte. Durant aquesta sessió de formació oferirem consells pràctics per convertir aquesta difícil tasca, en una habilitat.

Imparteix: Rafael Suñol, consultor sènior

Taller 'Economia col•laborativa: co-creació de negocis basats en les persones'

L'objectiu és co-crear solucions innovadores basades en models de negocis on el nou ciutadà productor i la col•laboració entre iguals siguin la base de la proposta de valor.

Imparteix: Nacho Mas, consultor

Dinàmica 'Networking a la menorquina'

Descobreix les claus del networking menorquí i posa-les en pràctica a Innovem. Aprèn a generar negoci i desenvolupar relacions amb altres empresaris i emprenedors de forma efectiva. Dinàmica enfocada a tots aquells que comencen.

Imparteix: Judith Morillas, pedagoga

Visitant

Accés a totes les activitats del programa: conferències, presentacions, networking, còctel inaugural, coffee break de divendres i dinar del divendres.

Preus:

Per més informació contactar amb nosaltres a través de info@innovem.es
Organiza:
Patrocinador principal:
Partners:
Patrocinadors:
Colaboradores:
Community Innovem: