Gerardo Cabañas
Director general per Espanya d'Autoscout24
Adaptar-se al client o morir
Respirar l'ambient d'Innovem és una experiència que ningú s'hauria de perdre: els que us considereu innovadors perquè trobareu coneixement, ambient i una actitud envejable tant en organitzadors com a ponents i assistents ... i els que no us considereu innovadors perquè potser us estimuli a plantejar un canvi, qui sap? Us recomano a tots fer una parada en el camí, deixar la rutina diària i participar en aquesta experiència el 2013, teniu poc a perdre i molt, moltíssim a guanyar
Miquel Llado
President de Dale Carnegie a Espanya, Assessor i Conseller d'empreses
Creixement, Innovació i Equip
Una nova edició d'Innovem és una gran notícia per a tots. Una trobada en què es reuniran de nou, autèntics emprenedors amb voluntat de moure fitxa, de fer que les coses passin, no que els passin. L'autèntic perfil de professionals i empreses que han de fer que l'activitat econòmica torni a reprendre el ritme que necessitem. Va ser un autèntic plaer participar en l'anterior edició com a ponent. L'energia que es respirava a la sala era extraordinari. Ningú s'ha de perdre aquesta nova edició. El futur és dels emprenedors!
Marco Taboas
Venda i marketing per empreses
Generar contingut a internet per guanyar posicionament i visibilitat
Fa uns dies vaig rebre un mail de l'organització de Innovem, sol·licitant la meva col·laboració per animar la gent a assistir a l'edició d'aquest any 2013 a Menorca mitjançant algun text o recomanació. Com l'any passat, el podeu veure en aquesta entrada on parlo de la meva intervenció en Innovem 2012, em va tocar parlar sobre generació de contingut per a la promoció turística i el posicionament, m'ha semblat bona idea deixar un d'aquests vídeos de què tant parlo que posicionen tan bé i són tan senzills de fer. Us ho deixo perquè ho vegeu, amb la recomanació total i absoluta que, si podeu, no us perdeu l'edició de Innovem 2013 a Menorca. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8FfodWQCsCQ Ens veiem a innovem 2013!
Ana Cabanas
Directora de Màrqueting i Comunicació de Desigual.
Desigual: Fun & Profit
Bones notícies Innovem 2012 ja està en marxa. Aquest es el millor antídot contra la crisi: innovació, emprenedoria i capacitat de reacció. aixecar-se despres de la caiguda. No fa gaire vaig llegir alguna cosa aixi.. qui empren, o guanya o apren ..pero mai perd! I és una gran veritat Una molt adequada manera dafrontar el temps que corren. Molta sort
Més experiències de ponents
[1]
2
3
Activitats en paral·lel

Oferim 4 activitats en paral•lel de les que podràs escollir una.

Dijous de 16.30h a 18.30h (aforament limitat)

Taller 'Insights Discovery'

Desenvolupa estratègies eficaces per millorar les teves relacions interpersonals a partir de l'autoenteniment i l'anàlisi de la personalitat.

Imparteix: Ángel Gutiérrez, business advisor

Taller 'Com ser un bon jefe'

Gestionar equips i fer-ho bé és un dels reptes als quals s'ha d'afrontar qualsevol persona que estigui al capdavant d'una empresa o un projecte. Durant aquesta sessió de formació oferirem consells pràctics per convertir aquesta difícil tasca, en una habilitat.

Imparteix: Rafael Suñol, consultor sènior

Taller 'Economia col•laborativa: co-creació de negocis basats en les persones'

L'objectiu és co-crear solucions innovadores basades en models de negocis on el nou ciutadà productor i la col•laboració entre iguals siguin la base de la proposta de valor.

Imparteix: Nacho Mas, consultor

Dinàmica 'Networking a la menorquina'

Descobreix les claus del networking menorquí i posa-les en pràctica a Innovem. Aprèn a generar negoci i desenvolupar relacions amb altres empresaris i emprenedors de forma efectiva. Dinàmica enfocada a tots aquells que comencen.

Imparteix: Judith Morillas, pedagoga

Visitant

Accés a totes les activitats del programa: conferències, presentacions, networking, còctel inaugural, coffee break de divendres i dinar del divendres.

Preus:

Per més informació contactar amb nosaltres a través de info@innovem.es
Organiza:
Patrocinador principal:
Partners:
Patrocinadors:
Colaboradores:
Community Innovem: