Associació de Joves Empresaris de Balears

Qui som?

Joves Empresaris és una entitat fresca, actual, dinàmica que aglutina emprenedors i empresaris amb talent, amb ganes de millorar, amb ganes de fer créixer el seu negoci i que té com a comú denominador la força de la il•lusió i l'esforç que són el motor del futur . Al llarg de la seva història, Joves Empresaris s'ha consolidat com un col·lectiu multisectorial que aglutina més de 300 associats distribuïts entre totes les nostres illes.

Joves Empresaris de Balears és una entitat sense ànim de lucre integrada dins de CAEB i inclosa dins de la Confederació Espanyola d'Associacions de Joves Empresaris (AJE Confederació) en l'àmbit nacional i europeu. Així mateix també té presència dins de la Confederació Iberoamericana de Joves Empresaris (CIJE) en l'àmbit internacional.

Què som capaços de fer?

InnovEm: Punt de trobada de projectes, recursos i persones entorn a la innovació en l'àmbit professional i de l'empresa. Anem per la quarta edició creixent en assistents, ponents i ganes.

Premios Joves Empresaris: Fa més de sis anys que a Balears premiem els millors joves empresaris i emprenedors de les nostres illes. I ho fem perquè estem convençuts que esforçar té la seva recompensa.

Formación, orientación y acompañamiento: Tres grans graons que tot emprenedor necessita en algun moment. Compartim el coneixement i el posem en pràctica de manera continuada perquè mai es pot deixar d'aprendre. Focalitzem els projectes a través dels plans d'empresa, d'estratègies de negoci i de l'estudi del mercat. T'ensenyem a pescar, et facilitem les eines perquè trobis el que necessitis. T'assessorem i acompanyem en els primers moments.

Networking: Fomentem la trobada, la relació i la col•laboració entre les persones que formen part de la nostra entitat. I això ho fem amb diversos formats al llarg de tot l'any perquè som una entitat en constant moviment. Un bon exemple, les nostres tertúlies al voltant d'un tema del qual puguem aprendre amb un convidat que ens pugui ensenyar.

Convenios: Joves Empresaris té signats convenis de col•laboració amb empreses i entitats que podreu aprofitar des del primer moment. Des entitats financeres a empreses del sector de les telecomunicacions, gestories, assegurances...

Sempre oberts a les teves propostes. Fes-nos arribar les teves idees o necessitats i veurem que aconseguim treure entre tots...

A que estàs esperant?

Si ets emprenedor i tens menys de 40 anys, tu també pots formar part de Joves Empresaris de Balears i aprofitar-te de les múltiples avantatges que gaudeixen els nostres associats. Si vols més informació o donar-te d'alta com a soci, envia un correu electrònic a la següent adreça: admin@joves.com o consulta la pàgina web de l'associació: www.joves.com.

Activitats en paral·lel

Oferim 4 activitats en paral•lel de les que podràs escollir una.

Dijous de 16.30h a 18.30h (aforament limitat)

Taller 'Insights Discovery'

Desenvolupa estratègies eficaces per millorar les teves relacions interpersonals a partir de l'autoenteniment i l'anàlisi de la personalitat.

Imparteix: Ángel Gutiérrez, business advisor

Taller 'Com ser un bon jefe'

Gestionar equips i fer-ho bé és un dels reptes als quals s'ha d'afrontar qualsevol persona que estigui al capdavant d'una empresa o un projecte. Durant aquesta sessió de formació oferirem consells pràctics per convertir aquesta difícil tasca, en una habilitat.

Imparteix: Rafael Suñol, consultor sènior

Taller 'Economia col•laborativa: co-creació de negocis basats en les persones'

L'objectiu és co-crear solucions innovadores basades en models de negocis on el nou ciutadà productor i la col•laboració entre iguals siguin la base de la proposta de valor.

Imparteix: Nacho Mas, consultor

Dinàmica 'Networking a la menorquina'

Descobreix les claus del networking menorquí i posa-les en pràctica a Innovem. Aprèn a generar negoci i desenvolupar relacions amb altres empresaris i emprenedors de forma efectiva. Dinàmica enfocada a tots aquells que comencen.

Imparteix: Judith Morillas, pedagoga

Visitant

Accés a totes les activitats del programa: conferències, presentacions, networking, còctel inaugural, coffee break de divendres i dinar del divendres.

Preus:

Per més informació contactar amb nosaltres a través de info@innovem.es
Organiza:
Patrocinador principal:
Partners:
Patrocinadors:
Colaboradores:
Community Innovem: