I TU, QUI ETS?

Innovem és una associació sense ànim de lucre. Un grup d’emprenedors i empresaris que només cerquen mantenir viu un projecte que il·lusiona i enamora tota la gent oberta de ment i esperit, persones amants de la innovació que creuen que compartir coneixements, experiències i valors és la millor fórmula per ser millors empresaris i persones.

I TU, A QUÈ ET DEDIQUES?

Innovem és una associació amb un projecte sòlid que se sustenta sobre tres pilars principals:

Una trobada anual de persones i projectes per parlar de la innovació empresarial en el sentit més ampli, per crear comunitat.

Formació i esdeveniments relacionats amb la innovació durant tot l’any, realitzats en el plató d’Innovem (o no). Un espai de més de 200 m2 sense parets ideal també per a sessions de fotografia, vídeo i exposicions.

Un espai de 195 m2 amb accés 24/7 per fer feina en obert, practicar networking, compartir i fer créixer la xarxa empresarial de l’illa. Equipat amb sala de reunions.

I TU, EN QUÈ CREUS?

Innovem té uns valors molt clars i definits que marquen la nostra forma de ser, de sentir i de fer. Els nostres valors són la nostra essència i sense aquests valors no seríem els mateixos; per açò no els canviam per res, o per gairebé res.

INDEPENDÈNCIA

Som un equip sense caps i això ens encanta. El nostre únic boss són els associats, el que ells volen i necessiten a cada moment. Innovem és una associació oberta i lliure que no fa coses per cobrir l’expedient, sinó perquè creu i sent que les ha de fer. Treballar sense cap no ens treu autoexigència ni responsabilitat, sinó tot el contrari.

FORMACIÓ

Som una mica nerd. Ens encanta aprendre, saber més, com més de tot millor. No ens agrada gens quedar enrere, no saber el que es duu ni el que ve. Per açò ens preocupam molt de formar-nos professionalment i personalment, i sempre que podem amb els millors, que no sempre són els més mediàtics.

FLEXIBILITAT

Som flexibles, ens adaptam sempre. No donam mai res per fet, l’única cosa que tenim clara és que tot pot canviar i que avui dia ho fa a tanta velocitat que l’única actitud possible és l’open mind. Defensam el dret a no saber, a demanar, a equivocar-se, a fracassar i sobretot el valor de tornar-se a aixecar.

GENEROSITAT

Som generosos, no ho podem evitar. Ens encanta compartir coneixement i experiències, fins i tot el nostre temps quan quasi bé no ens en sobra. Potser som uns idealistes, però creim que és possible ser un gran empresari sense preocupar-se solament del benefici a curt termini. Som molt fans dels emprenedors generosos i col·laboratius que aposten per l’intercanvi de coneixement i el desenvolupament sostenible.

CURIOSITAT

Som curiosos, inquiets. Creim sincerament que es pot aprendre alguna cosa de tot i de tots, estem sempre oberts a noves propostes, a noves formes de pensar i de veure les coses. No cercam en disciplines concretes, tampoc en persones d’una professió o edat determinades, no posam límits perquè les nostres ganes d’aprendre són infinites.

COMUNITAT

Som una petita gran comunitat, una espècie de tribu, com ens agrada
dir-li. Un grup d’emprenedors i empresaris implicats en un projecte comú als quals els agrada envoltar-se de gent que cerca l’excel·lència en el camp professional i el personal. Persones que volen créixer i ho volen fer en gran, en un entorn inspirador, amb altes dosis de bon humor i passió per les coses ben fetes.

REFLEXIÓ

Som pura emoció, però també reflexió. Ens agrada tant l’empresa, la innovació i els emprenedors que ens hem de frenar per no deixar-nos endur per la passió. Sabem desconnectar de l’immediat, aturar-nos a pensar i veure què és millor per a Innovem i per als seus socis.

IDEALISTES?

Per res!