OBRIM LA MIRADA

9 / 11 / 2018
SALA MULTIFUNCIONAL
DES MERCADAL / MENORCA

Diferent, més intens, més curt, més concret. Un dia que gira entorn a la importància d'ampliar horitzons, d'obrir la ment a noves experiències i nous missatges.

DIVENDRES 9
9 A 18:30 H

FRANCESC ROCA PRESAS

Innovació és Reflexió: Obrim la mirada tancant els ulls

Com podem accedir a la font dels nostres recursos propis, els recursos d'innovació i creativitat que tenim tots. La seva proposta és: obrint la mirada, tancant els ulls.

Perquè a vegades cal tancar els ulls i deixar-se portar, res millor que fer-ho a primera hora del matí per a tenir un dia rodó.

SANDRA GUASCH

POSEM play A l'ACTITUD DEL canvi

“Les persones estem en un procés de construcció permanent, la nostra capacitat d'aprenentatge és infinita i per tant, les nostres probabilitats de transformació també ho són”.

Sota aquesta premissa, Sandra Guasch incorpora a InnovemFest una experiència vivencial a través de mini-reptes per a entendre en primera persona quines competències són claus i necessàries per a la innovació i la gestió del canvi. Perquè aprendre i també desaprendre és possiblement el que més ens agrada a la Tribu Innovem.

XAVIER MARCET

La innovació està en la mirada

La innovació és la nostra capacitat de mirar diferent i les empreses, per a innovar, han de ser ambidextres: conduir el negoci amb una mà i amb l'altra, saber posar-se en el lloc dels clients i ser empàtics. Perquè la innovació no és només tecnologia, va sobretot de persones i mirades.

LLUÍS ROTGER

“I+D+I+P – Recerca, Desenvolupament, Innovació i Persones”

Rotger ens oferirà una xerrada sense tecnicismes sobre com afrontar qualsevol tipus d'innovació tecnològica més un cas pràctic que marca la diferència: Touching Masterpieces (darrere de les cambres).

Perquè la innovació no és només tecnologia però hi ha tecnologia que ens deixa sense paraules.

MARTA GARRÓN I MARGARITA TUDURÍ

Valorant un subproducte: de residu a matèria primera

Coinga i IRTA ens explicaran el projecte de recerca que han desenvolupat en col·laboració l'últim any amb l'objectiu de convertir un residu com és el “xerigot”, en un subproducte de valor per a la producció de diferent productes proteínics. Tot un exemple d'aplicació d'economia circular al camp menorquí!

XAVIER PALLICER, IKER MARTÍNEZ ECEOLAZA, ELOI CATCHOT y JOSÉ MAÑAS

taula Rodona: Innovació és “BIT”

FRANÇOIS VAN DEN ABEELE

Eco-Innovació

A François li agrada dir que les ulleres sostenibles no canviaran el món però les persones que les utilitzin sí que el faran, que tots podem ser part d'un canvi sostenible. L'emprenedor ens explicarà que tot es pot fer d'una altra manera, que és qüestió de creativitat, innovació, entusiasme, perseverança i molta feina. Perquè la innovació també pot ser (i hauria de ser sempre) eco!

DANIEL BOSCH

Màgia o múscul

Daniel ens parlarà de creativitat i disseny en un món cada vegada més tecnològic que canvia a un ritme més ràpid que nosaltres, els humans que l'habitem. Amb ell entendrem que el “bon” disseny dóna solucions, proporciona valor i emociona. També què és això de la “design culture” empresarial. Perquè la creativitat és molt més que ser original!

JORDI TOMÉ i MIQUEL MONTORO

innovem junior

COL·LABORADORS

Apunt

Aquitania

Artiem

Baret Consultors

Bernat Petrus

Boba’s

B&L Training People

Bini Hotels

COINGA

Cova d’en Xoroi

Diari Ara Balears

Dissenya2

DJ Bass

Farmers & Co

FUEIB

Icono

Impacte

Isba SGR

 

Leds Aroma

Mabrian

Mestral

Marina Pons Wolff

Menorca de Publicidad

Menorca Foto

Menorca Multimedia

Pons Orfila Brokers

Proquame

Ria

Sa Xaranga

Socialchef

Somni Projects

Tanit

Teatre Principal

Truvi