I TU,

EN QUÈ CREUS?

Innovem té uns valors que marquen la nostra forma ser, sentir i de fer. Els nostres valors són la nostra essència i sense aquests valors no seríem els mateixos, per açò no els canviem per res, o per gairebé res.

Som un equip sense caps i això ens encanta. El nostre únic "boss" són els associats, el que ells volen i necessiten a cada moment. Innovem és una associació oberta i lliure que no fa coses per cobrir l’expedient, sinó perquè creu i sent que les ha de fer. Treballar sense cap no ens treu autoexigència ni responsabilitat, sinó tot el contrari.

Som una mica "nerd". Ens encanta aprendre, saber més, com més de tot millor. No ens agrada gens quedar enrere, no saber el que es duu ni el que ve.Per açò ens preocupem molt de formar-nos professionalment i personalment, i sempre que podem amb els millors, que no sempre són els més mediàtics.

Som flexibles, ens adaptem sempre. No donam mai res per fet, l’única cosa que tenim clara és que tot pot canviar i que avui dia ho fa a tanta velocitat que l’única actitud possible és l'open mind. Defensem el dret a no saber, a demanar, a equivocar-se, a fracassar i sobretot el valor de tornar-se a aixecar.

Somos generosos, no lo podemos evitar. Nos encanta compartir conocimiento y experiencias, incluso nuestro tiempo cuando apenas nos sobra. Quizás seamos unos idealistas, pero creemos que es posible ser un gran empresario sin preocuparse solo del beneficio a corto plazo. Som molt fans dels emprenedors generosos i col·laboratius que aposten per l’intercanvi de coneixement i el desenvolupament sostenible.

Som curiosos, inquiets. Creiem sincerament que es pot aprendre alguna cosa de tot i de tots, estem sempre oberts a noves propostes, a noves formes de pensar i de veure les coses.No cerquem en disciplines concretes, tampoc en persones d’una professió o edat determinades, no posem límits perquè les nostres ganes d’aprendre són infinites.

Som una petita gran comunitat, una espècie de tribu, com ens agrada dir-li. Un grup d’emprenedors i empresaris implicats en un projecte comú als quals els agrada envoltar-se de gent que cerca l’excel·lència en el camp professional i el personal.Persones que volen créixer i ho volen fer en gran, en un entorn inspirador, amb altes dosis de bon humor i passió per les coses ben fetes.

Som pura emoció, però també reflexió. Ens agrada tant l’empresa, la innovació i els emprenedors que ens hem de frenar per no deixar-nos endur per la passió. Sabem desconnectar de l’immediat, aturar-nos a pensar i veure què és millor per a Innovem i per als seus socis.

IDEALISTES?

PER RES!