JUAN GONZÁLEZ FRAILE

La segona setmana d'entrevistes i hem conegut una mica més de Juan, un investigador i científic de dades, que fa ja més de dos anys que està en Innovem com coworker. 

Juan treballa per a descobrir patrons en les dades, en projectes on aplica la ciència i l'estadística per a desenvolupar solucions a problemes relacionats amb la Salut, la cooperació internacional, la tecnologia o la seguretat. Atès que no ho coneixíem en l'àmbit “friend” li vam fer unes preguntes per a saber més d'ell. Comencem!

Sobre els entreteniments que té són dos: un passiu que és escoltar música i l'altre actiu que és l'esport, més concretament el triatló. Ja que no és molt de pel·lícules, ens va voler recomanar un àlbum de música “Let there be rock” de ACDC. Com ens comptava, el llibre que li va deixar molt bons records quan el va llegir va ser “Els miserables” de Victor Hugo. A més Juan hauria triat “The walking dead” però Miquel se li va avançar i llavors ens va suggerir “The office”. 

Encara cal assenyalar una anècdota, és l'únic coworker fix que ha tingut la mateixa taula des del dia que va començar i segurament no la canvia per a res, tret que l'obliguin a això.

Un lloc de Menorca que li agrada molt és Favaritx i més a l'hivern perquè li encanta anar allí amb bicicleta i li resulta una experiència molt agradable. Però ara li agradaria viatjar per a veure a la família ja que fa molts mesos que no la veu.

D'altra banda va voler venir a treballar en Innovem per dos motius, el primer, i molt important, l'aire condicionat a l'estiu, i l'altre el factor el de socialitzar amb gent externa al treball. Juan com a referent professional té a la que va ser la seva directora de tesi, investigadora i professora, Concha.

Finalment, avui dia està treballant en projectes sobretot dins del sector Salut. Desenvolupa eines basades en intel·ligència artificial per a assistir en el diagnòstic de malalties; per a millorar el rendiment esportiu; o també en problemes relacionats amb el subministrament i la logística.

? Coworking en Menorca

Deixa un comentari