MENORCA MULTIMEDIA

Comencem la secció “Comunitat” entrevistant a Miquel Tutzó de Menorca Multimèdia, des de fa 5 anys ho podeu trobar en el despatx 2 de Innovem Coworking. Miquel és periodista i expert en comunicació, un apassionat de les noves tecnologies que usa com a mitjà de treball des de fa una dècada. 

Ha treballat en la ràdio, una de les seves majors febleses, i també en premsa escrita i digital. Actualment és el delegat a Menorca del Grup 4 de Comunicació Multimèdia.

A més de voler preguntar-li sobre el seu projecte Menorca Multimèdia, també vam voler saber sobre les seves passions, entreteniments..  I és que a Miquel li encanta el cinema! A veure quan muntem un cinefórum en Innovem… podríem començar amb una de les teves pel·lícules favorites, “El gran dictador” de Charles Chaplin. 

Amb més de cinc anys com a usuari del coworking ha de tenir mil anècdotes d'aquest espai. Ens confessa que quan Innovem era la seu de l'associació de joves empresaris de balears de menorca, uns companys d'IB3 ràdio ho van cridar per a fer-li una entrevista perquè deien que ell era un emprenedor, encara que aquesta paraula no li agradava res (a nosaltres tampoc, Miquel). 

Segons ell, una de les claus de la seva trajectòria professional ha estat diferenciar-se de la competència, adaptant el concepte tradicional d'agència de comunicació al que realment necessiten les empreses petites i professionals de la nostra illa. I és que un dels seus referents professionals és Carlos Herrera, periodista de la Cope i gran comunicador. 

La seva empresa Menorca Multimèdia és un nou concepte d'agència de comunicació, el principal objectiu de la qual és aconseguir la major difusió de la informació. Però també oferir serveis d'assessoria de comunicació (gabinet de premsa, gestió de xarxes socials i locucions professionals). 

Per a Miquel, treballar en el coworking de Innovem és una gran solució per als autònoms, on es poden trobar diferents perfils professionals d'àmbits molt diversos. 

I quan no està en el coworking, ho podem trobar en Sa Mesquida, un dels seus racons favorits de Menorca… 

? Coworking en Menorca

Deixa un comentari