RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

1 de maig, dia del treballador. ERTEs i ERTOs, incertesa, treballadors que no saben quan/si/com seguirà la seva vida professional. Autònoms i PIMES intentant no naufragar en la seva obstinació vital. No obstant això, difícil deixar de pensar en... Responsabilitat Social Corporativa.

1 de maig, gairebé 2. Dia de desconfinament, o no. Fases, punts crítics, transicions de fase, pressions, i la temperatura que puja... Ni el millor diagrama de fases era tan difícil d'entendre en una classe de Termodinàmica. Però la ment es va de nou... Responsabilitat Social Corporativa.

Viquipèdia: "La responsabilitat social corporativa es defineix com la contribució activa i voluntària al millorament social, econòmic i ambiental per part de les empreses, generalment amb l'objectiu de millorar la seva situació competitiva, valorativa i el seu valor afegit."

I queda sempre tan bé en un parell de diapositives en segons que reunió d'empresa. O millor encara, en una entrada de blog en la web de la companyia. Tan efectiva utilitzada com peça de màrqueting.

Però potser també, tan necessària avui dia.
Responsabilitat Social Corporativa, ara o mai.

Deixa un comentari