SENZILLAMENT TINC POR

Ser conscient del que un sent, acceptar-ho, i ser capaç fins i tot de verbalitzar-ho sense por a ser jutjat o jutjar-se és una bona manera d'enfrontar-se a la complicada situació que estem vivint.

Desde muy pequeños a casa y en la escuela nos van repitiendo todo el tiempo no hagas esto, no hagas aquello… Todas las frases empiezan con un no. Después, de mayores, nos dicen que fuera miedos y que somos capaces de todo, incluso pagamos porque nos «reprogramen». ¿Cómo quedamos?

Segurament no es tracta de viure mort de por ni de creure's indestructible, la saviesa està en l'equilibri i l'harmonia.

Aquests dies sentim por i està bé, com també està bé no sentir-ne. El que compte és ser responsable, cuidar-se i cooperar en la mida que cadascun pugui perquè tot vagi a millor.

Us deixem aquest interessant article sobre com manejar aquest sentiment tan primari que ens fa sentir insegurs però que al mateix temps ens salva la vida moltíssimes vegades. un interesante artículo sobre cómo manejar este sentimiento tan primario que nos hace sentir inseguros, pero que al mismo tiempo nos salva la vida muchísimas veces

Deixa un comentari